Cégprofil – Robotház honlap

Cégprofil

A Robotház Kft. küldetése az intelligens épületfelügyeleti rendszerek minél szélesebb körű elterjesztése Magyarországon. Az intelligens rendszerek jelentősen növelik a lakások, családi házak, irodák és szállodák komfortosságát és energiahatékonyságukkal költséget csökkentenek. Tevékenységét a vevői elvárások maximális kiszolgálásával végzi. 

Alkalmazottaink képzett mérnökök, akik egyrészt a legnívósabb magyar mérnöki diplomával (Budapesti Műszaki Egyetem, Villamosmérnöki Kar) rendelkeznek, másrészt európai és amerikai ösztöndíjakkal mélyítették el tudásukat. A magyar és európai gazdasági élet legnívósabb vállalatainál szereztek gyakorlati tapasztalatot (France Telecom, Matáv vagy mai nevén Magyar Telekom, PanTel). Folyamatosan képzik magukat, rendelkeznek az Okleveles Legrand Partner címmel.

Csak neves gyártók termékeit forgalmazzuk, melyek Magyarországra hivatalos csatornákon keresztül, teljes gyári szerviz, szoftver és garancia támogatással rendelkeznek.

Kiemelt partnerünk a Legrand Zrt., aki a világon az épületinstallációs eszközök egyik vezető gyártója Legrand és bticino márkanéven. Termékeinek egy részét a magyarországi gyárában gyártja.

A KNX rendszerek közül az ABB (Busch-Jager) termékeit ajánljuk.

Komplex gépészeti és automatizálási projekthez a Beckhoff ipari PLC-it ajánljuk.

bticino            Busch-Jaeger            BECKHOFF

Kivitelezőink több mint egy évtizedes építőipari tapasztalattal rendelkeznek. Korábbi vevőik minőségi munkájukról és megbízhatóságukról ismerik őket.